HIRDETÉS, 2016. november 6.

Ma évközi 32. vasárnap van.

November 9 – én a Lateráni bazilika felszenteléséről, 10– én csütörtökön, NAGY SZENT LEÓ PÁPÁRÓL, 11 – én pénteken SZENT MÁRTON PÜSPÖKRŐL (>>>a képen), 12 – én szombaton. SZENT JOZAFÁTRÓL emlékezik meg az Egyház.

CSÜTÖRTÖK este 17: 30 órától, SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz (a 4. hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk), majd SZENTMISÉT tartunk.

November 8 – án kedden, este 17 órától BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről. A beszélgetés, a Hatvany Lajos Múzeumban lesz, (Hatvan, Kossuth tér 12.) A beszélgetés témája:  MIÉRT ENGEDI MEG ISTEN A ROSSZAT?

Megérkeztek a 2017.évi Katolikus kézi és fali naptárak. Kaphatók a sekrestyében és a plébánián.

13-án, vasárnap este 17 órától FATIMAI IMAÓRA LESZ, melyet az Imacsoport vezet.

KEDVES TESTVÉREK! Köszönjük azoknak, akik nagylelkűen adakoznak, és akik már kifizették az egyházi hozzájárulásukat! Sajnos, még sokan nem fizették ki az idei egyházi hozzájárulásukat. Tisztelettel kérjük azokat, akik eddig elfeledkeztek a befizetésről, szíveskedjenek rendezni!  Köszönjük!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!