Hirdetés, 2016. november 13.

MA ÉVKÖZI 33. VASÁRNAP VAN.

NOVEMBER 16-ÁN (szerdán) Skóciai Szent Margitról, november 19 - én szombaton: ÁRPÁD- HÁZI SZENT ERZSÉBETRŐL (>>>kép) emlékezik meg az Egyház.

CSÜTÖRTÖK ESTE 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz (az 1. hét imafüzetéből imádkozzunk), majd SZENTMISÉT tartunk. 

November 19 - én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet kenyereket szentelünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban lesznek kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba tegyék a helyi Karitásznak szánt adományaikat. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra, tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek. Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, november 20 – án, a jövő vasárnap, minden szentmisén mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, a szegények részére.   Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük.

A jövő vasárnap az egyházi év utolsó vasárnapja, KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA lesz. 

Krisztus Király vasárnapján, a jövő vasárnap, 17 órától – 17: 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!