Hirdetés, 2016. november 20.

MA KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA VAN.

November 22 –én, kedden, SZENT CECÍLIÁRÓL (a képen), 24–én (csütörtökön) a VIETNAMI VÉRTANÚKRÓL emlékezik meg az Egyház.

CSÜTÖRTÖK ESTE 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz (a 2. hét imafüzetéből imádkozzunk), majd SZENTMISÉT tartunk. 

November 19 - én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet kenyereket szenteltünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban  vannak  kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba tegyék a helyi Karitásznak szánt adományaikat. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra, tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek. Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, a mai vasárnap minden szentmisén mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, a szegények részére.   Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük.

A jövő vasárnap ADVENT 1. vasárnapja lesz. 

Krisztus Király vasárnapján 17 órától – 17: 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

A jövő vasárnap 17 órától – 17:45 óráig Szt. Mónika Imaórát tart az Imaközösség.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!