HIRDETÉS, 2016. december 4.

Ma Advent 2. vasárnapja van.

December 8-án (csütörtökön) Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe lesz.

Hétköznapokon reggel 6 órakor lesznek a rorate szentmisék. Szombaton reggel nincs szentmise, csak este 18 órakor. Vasárnap reggel 7 órakor, de. 9 órakor és 11 órakor, este 18 órakor.

December 8–án, csütörtökön, este 17órától BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről. A beszélgetés a Hatvany Lajos Múzeumban lesz, (Hatvan, Kossuth tér 12.) A beszélgetés témája: A VALÓDI SZERETET TERMÉSZETE. Nagy szeretettel várunk mindenkit!

December 20-ig tartós élelmiszereket gyűjtünk a szegényeknek. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport tagjai adják oda karácsony előtt a rászorulóknak! „Adj egy kis csomag szeretetet!”

 Előre hirdetjük, hogy az Első áldozó fiatalok szüleinek a megbeszélés 2016. december 18 – án advent 4. vasárnapján a 9 órai szentmise után lesz a templomban.  A 3. osztályos gyermekek szüleit várjuk, akik szeretnék, hogy a gyermekük, 2017. évben legyen első áldozó! Kérjük a szülőket, vegyenek részt vasárnap a megbeszélésen! Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!