HIRDETÉS, 2016. december 11.

Ma Advent 3. vasárnapja van.

December 14-én, szerdán, elkezdődik a Szent Család kilenced.  Az első Szent Család imaórát közösen tartják a hívek itt a templomban, du. 17 órakor. A többi napokon mindig más családnál végzik a kilencedet a hívek.

Hétköznapokon reggel 6 órakor lesznek a rorate szentmisék. Szombaton reggel nincs szentmise, csak este 18 órakor. Vasárnap reggel 7 órakor, de. 9 órakor és 11 órakor, este 18 órakor.

December 20-ig tartós élelmiszereket gyűjtünk a szegényeknek. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport tagjai adják oda karácsony előtt a rászorulóknak! „Adj egy kis csomag szeretetet!”

Advent 4. vasárnapján, december 18-án, 16:30 órakor, a  jászberényi  Cantate Nobis és  a Grassalkovich Énekegyüttes karácsony előtti közös hangversenye lesz  templomunkban, melyre szeretettel várjuk a testvéreket!

Az Első áldozó fiatalok szüleinek a megbeszélés 2016. december 18 – án advent 4. vasárnapján a 9 órai szentmise után lesz a templomban.  A 3. osztályos gyermekek szüleit várjuk, akik szeretnék, hogy a gyermekük, 2017. évben legyen első áldozó! Kérjük a szülőket, vegyenek részt vasárnap a megbeszélésen! Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

A bejelentett betegek karácsonyi gyóntatására, december 19–én, hétfőn, de. 10 órától kerül sor. Aki szeretné még bejelenteni beteg hozzátartozóját, az megteheti a sekrestyében, vagy a plébánia irodán.

A LELKI NAP december 21 – én szerdán este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a lelki napra. Akik nem végzik el a lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

A jövő vasárnap minden szentmisén templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!