Hirdetés, 2016. december 18.

Ma ADVENT 4. vasárnapja van.

December 18-án, délután 16:30 órakor a  jászberényi  Cantate Nobis és a Grassalkovich Énekegyüttes karácsony előtti közös koncertje lesz  templomunkban, melyre szeretettel várjuk a testvéreket! A hangversenyt követően Horváth Richárd polgármester úr meggyújtja a város adventi koszorújának, negyedik gyertyáját a Főtéren.

A bejelentett betegek karácsonyi gyóntatására december 19 – én (hétfőn), délelőtt 10 órától kerül sor.

Kedden este 18 órától TESTÜLETI ÜLÉST TARTUNK a plébánián.

A LELKI NAP december 21 – én este 18 órakor lesz.  Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra. Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

Az utolsó Roráté szentmise pénteken reggel 6 órakor lesz.

SZOMBATON, Ádám Éva napján reggel már nincs hajnali szentmise! Délután 15 órakor PÁSZTORJÁTÉK lesz a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves testvérünket!

SZOMBATON éjjel 23: 15 órától KARÁCSONYI KÉSZÜLET, ÁHÍTAT az énekkarunk közreműködésével. Éjfélkor ÜNNEPI SZENTMISE lesz Jézus születésének tiszteletére.

VASÁRNAP, Karácsony szent napján, és másnapján, hétfőn a vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék. (reggel 7 órakor, délelőtt 9 és 11 órakor, este 18 órakor).

Köszönjük a karitásznak adott élelmiszereket!  A Karitász csoport elkészítette a csomagokat, és már osszák is a rászorulóknak!

Elkészült Egyházközségünk karácsonyi újságja. A hátsó újságos asztalnál van kitéve. Innét letöltve is olvasható!

Ma minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját! Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

KEDVES MINDNYÁJUKNAK KÍVÁNUNK, JÓ LELKI FELKÉSZÜLÉST KARÁCSONYRA!