HIRDETÉS, 2018.december 16.

MA ADVENT 3. VASÁRNAPJA VAN.

Adventben hétköznapokon reggel 6 órakor tartjuk a rorate szentmiséket. Szombaton reggel nincs hajnali szentmise, csak este 18 órakor.

December 18–ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak! „Adj egy kis csomag szeretetet”

A bejelentett betegek karácsonyi gyóntatására december 17–én HÉTFŐN, de. 10 órától kerül sor. Aki szeretné még bejelenteni beteg hozzátartozóját, az megteheti a sekrestyében, vagy a plébánia irodán.

A LELKI NAP december 19 – én SZERDA este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra. Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

A testületi tagoknak karácsonyi készület, adventi beszélgetés, elmélkedés lesz december 20 – án csütörtök este 18 órakor a plébánián.  Szeretettel várjuk a Testület tagjait!

A jövő vasárnap minden szentmisén templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!