Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

MA ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP VAN.

Február 2 – án, (kedden): Urunk bemutatásáról emlékezik meg az Egyház, (Gyertyaszentelő Boldogasszony). 3 – án, (szerdán): Szent Balázs püspökről, 5 – én: Szent Ágota szűz és vértanúról, 6 – án, (szombaton): Miki Szent Pálról, és a Japán Vértanútársairól emlékezünk meg.

Kedden csak este17 órakor lesz szentmise, ennek keretében kerül sor a gyertyák megszentelésére.

Szerdán, Szent Balázs püspök ünnepén és majd vasárnap a szentmisék végén lehet részesülni Balázs áldásban! Az előírás szerint egyszerre kapja az összes jelenlévő hívő az áldást anélkül, hogy egyenként kijönnének.

Csütörtökön 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a 4. hét zsolozsmájának imafüzetéből), majd SZENTMISE lesz.

Pénteken lesz a hónap első pénteke. Vegyünk részt a szentmisén, és végezzük el a szentgyónásunkat. Gondoljunk Jézusra, aki életével fizetett a szabadságunkért.

Február 10 – én, szerda este 18 órától TESTÜLETI ÜLÉS lesz a plébánián. Az ülés témája: a 2020. évi számadás és a 2021. évi költségvetés megbeszélése. Kérjük a testületi tagok megjelenését!

Mivel a kormány a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő szabályok hatályát március 1-jéig meghosszabbította, ezért maradnak a szombat és vasárnap esti szentmisék 17 órai időpontja.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­