Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

MA HÚSVÉT VASÁRNAP VAN.  Szentmise délelőtt 9 órakor lesz.

Holnap, Húsvéthétfőn a szentmise: de. 9 órakor lesz.

A jövő vasárnap Isteni Irgalmasság vasárnapja szentmise: de: 9 órakor lesz.

Az idei esztendőben is rendelkezhetünk személyi jövedelemadónak egy részéről. Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a Magyar Katolikus Egyháznak. Technikai száma:   0 0 1 1

A második 1% százalék felajánlására figyelmükbe ajánljuk a SZENT ERZSÉBET IDŐSEK OTTHONA ALAPÍTVÁNYUNKAT. Adó száma: 1 9 1 3 6 8 0 2 - 1 - 1 0

Kedves Bérmálkozók!  Tájékoztatásul közöljük, hogy elmarad a jövő vasárnapi oktatás. Tanuljátok odahaza a kérdéseket, imádkozzatok, olvassátok a Szentírást egyénileg vagy a családban. Szentmise közvetítés több helyen van, és lesz a közszolgálati televízióban vasárnap és ünnepnapokon. Nagyon fontos a szentmise is ezekben a nehéz napokban azért, hogy megerősítést kapjunk! Keressétek meg ezeket a csatornákat! Vigyázzatok magatokra! Ne féljetek, velünk van az Isten, aki erősebb a vírusnál! Isten áldása legyen Veletek! Kívánunk szép, vírusmentes következő napokat.

Koza atya tisztelettel kéri a híveket, hogy fogadják el a Püspök atya döntését, a nyugdíjaztatását! Kéri, hogy fogadják majd szeretettel az új kinevezett plébánost, Kecskés Attila urat! Az Egyházközség leltár szerinti átadására majd április 12– én kerül sor.

Megjelent az Egyházközség újságjának 2021. húsvéti kiadása.  A Világosság és Élet innét letöltve olvasható!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

Húsvét alkalmából áldott, békés, szent ünnepeket kívánunk kedves Mindnyájuknak és családtagjaiknak!   

­