Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

MA VAN HÚSVÉT 2. VASÁRNAPJA, AZ ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA.

Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik a Húsvét méltó megünneplését előkészítettétek, és azoknak is, akik Jézus Krisztus feltámadását megünnepelték odahaza! Köszönjük a felkészült, összeszedett és lélekben megélt ünneplést!

A templom most is nyitva áll. A betérők az Úr Jézus jelenlétében megtapasztalhatják azt a belső békét, amit senki és semmi nem vehet el az Istenben bízóktól. Az Egyház most is imádkozik Isten egész népéért. Az Úr titokzatos módon most még közelebb van hozzánk, mint amikor úgy gondoltuk, hogy a magunk erejéből is jól elboldogulunk. Rá hagyatkozva, egymást segítve a bajban is erősek maradhatunk.

Koza József plébános atya búcsúzó gondolatai:

Köszönöm, hogy 2005. augusztus 1–től befogadtatok, és örülök, hogy a Veletek Köztetek tölthettem el 16 évet.

Láttátok, hogy becsületesen végeztem a szolgálatomat, sajnos a jó Isten eddig engedte, és a betegségeim, hogy Hatvanban szolgáljak. Ha eddigi életem során megbántottam valakit, az csak emberi gyengeségem miatt lehetett. Bocsánatot kérek Mindenkitől!  Kérlek Benneteket, fogadjátok majd szeretettel az új plébánosotokat, Kecskés Attila urat! Szeressétek, segítsétek Őt úgy, ahogyan szerettetek engem!

Hálás köszönetet mondok mindazoknak, akik fontosnak tartották az Egyházközség fennmaradását, fenntartását imádságukkal vagy akár anyagi támogatásukkal.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­