Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Megváltoztak a járványügyi intézkedések:

1. Tekintettel az óvatos állami enyhítésekre és a beoltottak növekvő számára, összhangban más egyházmegyékkel, 2021. április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével végezhetjük a szentmiséket, a püspöki konferencia irányelveinek megtartásával.

2. Továbbra is kötelező a maszkviselés, a kézbe áldoztatás, a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás.

3. Az MKPK március 5-ei egyhangú határozata (521/2021) szerint a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alóli felmentés további intézkedésig érvényben marad.

4. Templomainkon kívül, plébániáinkon és az oktatási, szociális, egészségügyi és más intézményeinkben továbbra is mindenben kövessük az állami előírásokat. A hatóságokkal mindenben működjünk együtt és legyünk figyelemmel az általuk kiadott általános irányelvekre.

5. Felhívjuk a figyelmet, hogy aki a koronavírus-betegség bármilyen tünetét észleli magán vagy családján, az maradjon távol a liturgikus közösségtől.

Változások a miserendben:

2021. áprillis 17-én, szombaton este 18 órától szentmise. A szentmise után a plébánia munkatársaival, szolgálattevőivel, a képviselő testület tagjaival baráti ismerkedést, megbeszélést tart Kecskés Attila atya. Vasárnap 9 órakor lesz szentmise, ezen a héten este nem szentmise, hanem igeliturgia.  A következő héten vasárnap este lesz mise és szombat este igeliturgia, majd ezek így váltokoznak hetente.  

­