Vasárnapi hirdetés

2014. szeptember 21.

Ma évközi  25. vasárnap van.

A hét ünnepei az ESEMÉNYNAPTÁRBAN tekinthetők meg!

A templom felújításnak végeztével változik a miserend!  Csütörtök, reggel nincs szentmise!  Este 17: 30 órától  SZENTSÉGIMÁDÁS,  az 1. hét ZSOLOZSMÁJÁT  imádkozzuk, majd SZENTMISÉT tartunk.  Így is készülünk a bérmálkozásra, a templom és plébánia megáldására.  Gyertek, imádkozzunk együtt! 

A bérmálkozó fiataloknak szombaton, szeptember 27 – én, délelőtt 10 órakor lesz a GYÓNTATÁS a templomban.  Kérjük minden bérmálkozó fiatal megjelenését! A  szülőknek, családtagoknak, bérmaszülőknek ugyancsak szombaton lesz a gyóntatás 10.30-tól 11.30 óráig. Kérjük, hogy úgy ossza be mindenki az idejét, hogy elvégezhesse Szentgyónását!

Kérjük a kedves híveket, iratkozzatok fel  templomot  takarítani.  Már csak 4 fő kell a takarításhoz, hisz nincs már nagy kosz, csak fel kell mosni.  A takarítás szombaton délután 3 órakor kezdődik!  Előre is köszönjük a segítséget!

Szombaton (27-én) 17 órától 17:45 óráig a Szent Mónika Imaközösség imaórája lesz, melyet az Imacsoport végez!

Szeptember 28-án , jövő vasárnap, délelőtt 10 órakor kezdődik az a szentmise, amelyben Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök bérmálást végez és megáldja a felújított templomot és a plébániát. 
A szentmise és a szertartás után állófogadás lesz az Ady Endre könyvtárban, melyre szeretettel várjuk majd a híveket. Az ünnepségre való tekintettel, kérjük a híveket, hogy mindenki  ¾ 10 óráig foglaljon helyet a templomban. Segíteni fognak ebben a rendezők.  Az ünnepség miatt ezen a napon délelőtti 9 órai és a 11 órai szentmise elmarad! 

 

(A kép az előző bérmálás alkalmával, 2012-ben készült.)

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!   Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!