Évközi 33. vasárnap

2014. november 16.

Heti hirdetések

A hét ünnepei (Eseménynaptár)

A MKPK körlevele Szent Erzsébet napjára

 Mivel megérkezett minden engedély, ezért november 10-én elkezdődött a templomban a járólapok lerakása, amely december 19-ig fog tartani.

A munkálatok ideje alatt hétköznaponként (csütörtökön is) reggel 7 órakor lesz szentmise!  A vasárnapi miserend változatlan marad.

Bemutatkozik a Szent István Rádió, a "Jó hír hangja" A  Szent István Rádió vezetői beszélnek az alapításáról, működéséről és lelkületről. A munkatársak a napi munkáról, a műsorokról.  Itt lesz Szarvas István atya is, a rádió vezetője. Időpont: 2014. november 21. (péntek) 18 óra. Helyszín: Ady Endre Könyvtár Hatvan Kossuth tér 3.

Kérjük a Kedves Híveket, iratkozzanak fel templom takarításra! A takarítás szombaton délután 3 órakor kezdődik!  Előre is köszönjük a segítséget!

November. 22 - én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet kenyereket szenteltünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban lesznek kitéve. A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba elhelyezhetők a helyi Karitásznak szánt adományok. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra  tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek. Kérjük nagylelkű adományaikat! Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, november 21 – én, a jövő vasárnap, csatlakozva az országos gyűjtéshez, gyűjtünk  a szegények részére.. Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük.

Még kaphatók a 2015. évi Katolikus kézi és fali naptárak. Kapható a sekrestyében, és a plébánián.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!