Krisztus Király vasárnapján

2014. november 23.

A cikkben az e heti hirdetések olvashatók.

A hét ünnepei (Eseménynaptár)

A MKPK körlevele Szent Erzsébet napjára

Ma, Krisztus Király vasárnapján du. 17 órától 17. 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

Mivel megérkezett minden engedély, ezért november 10-én elkezdődött a templomban a járólapok lerakása, amely december 19-ig fog tartani.

A munkálatok ideje alatt hétköznaponként (csütörtökön is) csak reggel 7 órakor lesz szentmise!  A vasárnapi miserend változatlan marad.

Kérjük a Kedves Híveket, iratkozzanak fel templom takarításra! A takarítás szombaton délután 3 órakor kezdődik!  Előre is köszönjük a segítséget!

November. 22 - én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet kenyereket szenteltünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban lesznek kitéve. A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba elhelyezhetők a helyi Karitásznak szánt adományok. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra  tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek. Kérjük nagylelkű adományaikat! Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül,  a mai vasárnapon, csatlakozva az országos gyűjtéshez, gyűjtünk  a szegények részére.. Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük.

Előre hirdetjük, hogy az Elsőáldozók szüleinek a megbeszélés 2014. december 7 – én advent  2. vasárnapján  a 9 órai szentmise után 10 órakor lesz, itt a templomban.  Azoknak is, akik az elmúlt évben nem voltak első áldozók! Kérjük a szülőket, vegyenek részt a megbeszélésen! Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

Még kaphatók a 2015. évi Katolikus kézi és fali naptárak. Kapható a sekrestyében, és a plébánián.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!