Advent 2. vasárnapja

2014.december 7.

Advent 2. vasárnapja

Heti hirdetések

A hét ünnepei (Eseménynaptár)
Jelenleg is tart a templomban a járólapok lerakása, amely december 19-ig fog tartani. A munkáról képeket ITT lehet látni!

Az adventi időben hétköznaponként (hétfőtől-péntekig) reggel 6 órakor kezdődik a rorate szentmise!  Szombaton nincs hajnali mise, csak este 18 órakor van szentmise! A vasárnapi miserend változatlan marad.

Kérjük a Kedves Híveket, iratkozzanak fel templom takarításra! A takarítás szombaton délután 3 órakor kezdődik!  Előre is köszönjük a segítséget!

December  9 – én kedden, este 17 : 30 órától,  ( fél 6-tól  )  BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről.  A beszélgetés,  az  Ady Endre Könyvtárban lesz.  Nagy szeretettel várunk mindenkit.  A beszélgetés témája:  „A balgák megvetik a bölcsességet és az intést !”  ( Példabeszédek könyve: 1 fej. 7. )

December 19 – ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat  a templom sekrestyéjében, vagy a  plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak!

A  LELKI NAP december 22-én hétfőn este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot, és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra. Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt,  vagy alatt,  és végezzék el szentgyónásukat!

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!