Advent 3. vasárnapja

2014.december 14.

Advent 3. vasárnapja

Heti hirdetések

A hét ünnepei (Eseménynaptár)
A járólapok lerakásáról ITT lehet képeket megnézni!

Az adventi időben hétköznaponként (hétfőtől-péntekig) reggel 6 órakor kezdődik a rorate szentmise!  Szombaton nincs hajnali mise, csak este 18 órakor van szentmise! A vasárnapi miserend változatlan marad.

Befejeződött a járólapok lerakása, ezért kérjük a Kedves Híveket, iratkozzanak fel templom takarításra! A takarítás szombaton délután 1 órakor kezdődik!  Előre is köszönjük a segítséget!

December 19 – ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat  a templom sekrestyéjében, vagy a  plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak!

Advent 4. vasárnapján, december 21 – én  délután 16 órától  a Polifónia Vegyeskar és Semmelweis Kamarazenekar  közös karácsony előtti koncertje lesz  templomunkban, majd Horváth Richárd polgármester úr, meggyújtja a város adventi koszorújának negyedik gyertyáját.

A jövő vasárnap  minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

A  LELKI NAP december 22-én hétfőn este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot, és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra. Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt,  vagy alatt,  és végezzék el szentgyónásukat!

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!