Advent 4. vasárnapja

2014.december 21.

Advent 4. vasárnapja

Heti hirdetések

A hét ünnepei (Eseménynaptár)

Advent 4. vasárnapján, december 21 – én  délután 16 órától  a Polifónia Vegyeskar és Semmelweis Kamarazenekar  közös karácsony előtti koncertje lesz  templomunkban, majd Horváth Richárd polgármester úr, meggyújtja a város adventi koszorújának negyedik gyertyáját. 

A mai vasárnap  minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

A  LELKI NAP december 22-én hétfőn este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot, és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra. Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt,  vagy alatt,  és végezzék el szentgyónásukat!

Az utolsó  Roráte szentmise kedden  reggel  6 órakor kezdődik.

Szerdán, Ádám Éva napján reggel már nincs hajnali szentmise!  Szerdán délután   15  órától  PÁSZTORJÁTÉK   lesz  itt a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves Testvérünket!   Ugyancsak szerdán  éjjel 23 : 15 órától, KARÁCSONYI  KÉSZÜLET,  ÁHÍTAT az ÉNEKKARUNK segítségével.  Éjfélkor  ÜNNEPI  SZENTMISE  lesz Jézus születésének tiszteletére.

Csütörtökön, Karácsony szent napján, és másnapján  pénteken ,  a vasárnapi  miserend szerint lesznek a szentmisék. Reggel  7 órakor,  délelőtt  9 órakor , 11 órakor   és  este 18 órakor.

Köszönjük a karitásznak adott élelmiszereket!  A Karitász csoport, elkészítette a csomagokat, és már osszák is a rászorulóknak!   A szegények, rászorulók részére a Karitász csoportunk december 20-án  szombaton,  dec. 24 - én szerdán, és dec. 29 – én hétfőn, 12 : 00 órától – 13 : 00 ó – ig, ebédet oszt a Plébánián.  Mivel az ebéd elvihető, szíveskedjen mindenki hozni magával olyan edényt, amelyben haza tudja vinni az ebédet!

Elkészült Egyházközségünk karácsonyi újságja. A hátsó újságos asztalnál van kitéve. Olvasható az internetes honlapunkon is!

Ma. minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Kedves Mindnyájuknak kívánunk jó lelki felkészülést  Karácsonyra  !

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!