Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

MA KRISZTUS KIRÁLY VASÁRNAPJA VAN.

November 22 –én, kedden, SZENT CECÍLIÁRÓL (a képen), 24–én (csütörtökön) a VIETNAMI VÉRTANÚKRÓL emlékezik meg az Egyház.

CSÜTÖRTÖK ESTE 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz (a 2. hét imafüzetéből imádkozzunk), majd SZENTMISÉT tartunk. 

November 19 - én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet kenyereket szenteltünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban  vannak  kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba tegyék a helyi Karitásznak szánt adományaikat. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra, tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek. Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, a mai vasárnap minden szentmisén mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, a szegények részére.   Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük.

A jövő vasárnap ADVENT 1. vasárnapja lesz. 

Krisztus Király vasárnapján 17 órától – 17: 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

A jövő vasárnap 17 órától – 17:45 óráig Szt. Mónika Imaórát tart az Imaközösség.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­