MA NAGYBÖJT 1 VASÁRNAPJA VAN.

Március 7-én, kedden, este 17: 30 órától BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről.  A beszélgetés a Hatvany Lajos Múzeumban lesz, (Hatvan, Kossuth tér 12).  Beszélgetés témája: HA KÖNNYŰ LENNE, MINDENKI KÖVETNÉ JÉZUST! Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Csütörtök este 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

A nagyböjtben vegyünk részt és végezzünk keresztúti ájtatosságokat. Keresztút minden pénteken, este 17: 30 órakor kezdődik.

Az idei esztendőben is rendelkezhetünk adónk egy részéről. Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a Magyar Katolikus Egyháznak. Technikai száma: 0 0 1 1

A másik 1% százalék felajánlására figyelmükbe ajánljuk a SZENT ERZSÉBET IDŐSEK OTTHONA ALAPÍTVÁNYT! Technikai száma: 1 9 1 3 6 8 0 2 - 1 - 1 0.  A felajánló szelvények INNET letölthetők!

Az elmúlt vasárnap, minden szentmisén a Katolikus Iskolák részére gyűjtöttünk. Összesen: 110 000 Ft lett feladva számukra.  Köszönjük, az Ő nevükben is az adományaitokat.

Ma a szentmisék végén jelöljük meg a hívek homlokát a megszentelt hamuval, ez figyelmeztessen minket, a bűneink megbánására.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­