MA NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA VAN.

Nagyböjtre tekintettel március 20-án (hétfőn) van Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének az ünnepe. 

Csütörtök este 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

A nagyböjtben vegyünk részt és végezzünk keresztúti ájtatosságokat. Keresztút minden pénteken, este 17: 30 órakor kezdődik. Ezen a héten az Egyházközség Képviselőtestület tagjai végzik.

Az idei esztendőben is rendelkezhetünk adónk egy részéről. Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a Magyar Katolikus Egyháznak. Technikai száma: 0 0 1 1

A másik 1% százalék felajánlására figyelmükbe ajánljuk a SZENT ERZSÉBET IDŐSEK OTTHONA ALAPÍTVÁNYT! Technikai száma: 1 9 1 3 6 8 0 2 - 1 - 1 0.  A felajánló szelvények INNET letölthetők!

A legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet csodája valósul meg közöttünk. Tudjuk, hogy a katolikus családok is nehéz helyzetben vannak, és anyagi gondokkal küzdenek, mégis, buzdítjuk a Testvéreket, arra, hogy szerény lehetőségeikhez mérten tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához, március 13-tól március 31-ig. Adományaikat a karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Így tudjuk segíteni a szegény családokat azokkal a segélycsomagokkal, amelyeket a hívek adományaiból juttattunk el a rászorulókhoz. Köszönjük a felajánlott adományokat!

A jövő vasárnap (Nagyböjt 4. vasárnapján) a 11 órai szentmisén lehet a betegek kenetét felvenni a betegeknek és időseknek. A mise előtt gyónási lehetőség lesz!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­