Ma Nagyböjt 4. vasárnapja van.

HÉTFŐN 17 órától – 17: 45 óráig a Szent Mónika Imaközösség Imaórája lesz, melyet az Imacsoport végez.

CSÜTÖRTÖK este 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

A Nagyböjtben vegyünk részt keresztúti ájtatosságon! Keresztút pénteken este 17: 30 órakor kezdődik. Az akolitusok végzik.

A legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet csodája valósul meg közöttünk. Tudjuk, hogy a katolikus családok is nehéz helyzetben vannak, és anyagi gondokkal küzdenek, mégis, buzdítjuk a Testvéreket, arra, hogy szerény lehetőségeikhez mérten tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához, március 31 - ig. Adományaikat a karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Így tudjuk segíteni a szegény családokat azokkal a segélycsomagokkal, amelyeket a hívek adományaiból juttattunk el a rászorulókhoz. Köszönjük a felajánlott adományokat!

ELŐRE hirdetjük, hogy április 11 – én, Nagykedden, este 18 órától tartjuk a Lelki napot.  Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra!  Tisztítsuk meg bűneinktől lelkünket, hogy boldogabb és tiszta lélekkel ünnepelhessük Húsvétot, Jézus feltámadását!

ISTEN éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­