Ma Nagyböjt 5. vasárnapja van.

CSÜTÖRTÖK este 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

A Nagyböjtben vegyünk részt keresztúti ájtatosságon! Keresztút pénteken este 17: 30 órakor kezdődik. A hittanosok végzik.

ÁPRILIS 10-én (hétfőn) lesz a betegek húsvéti gyóntatása.  Akik még nem jelezték, hogy igényelnek szentgyónást megtehetik telefonon vagy a sekrestyében.

HIRDETJÜK, hogy április 11 – én, Nagykedden, este 18 órától tartjuk a Lelki napot.  Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra!  Tisztítsuk meg bűneinktől lelkünket, hogy boldogabb és tiszta lélekkel ünnepelhessük Húsvétot, Jézus feltámadását!

A jövő vasárnap VIRÁGVASÁRNAP lesz. A 11 órai szentmisén barkaszentelést végzünk, majd az Énekkar énekli a Passiót.

A Szentszék kérésére nagyböjtben világszerte gyűjtést tartanak a katolikus templomokban, a Közel – Keleten nehéz helyzetben élő szentföldi keresztények javára. Mi a jövő vasárnap, Virágvasárnap adakozunk e célra.

ISTEN éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­