Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma Advent 1. vasárnapja van. Délután 16  órakor a Grassalkovich Énekegyüttes és a Szent Adalbert Kórus karácsony előtti, adventi közös koncertje lesz  Templomunkban, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket! A koncert után  advent  első gyertyájának meggyújtása  lesz  a Kossuth téren.

December 6-án (szerdán) Szent Miklós püspökről, 7 – én (csütörtökön) Szent Ambrus püspökről emlékezik meg az egyház.

December 8-án (pénteken) Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe lesz.

Hétfővel elkezdődnek az adventi Roráté (hajnali) szentmisék.  Hétköznapokon reggel 6 órakor lesznek a roráté szentmisék. Szombaton reggel nincs szentmise, csak este 18 órakor, vasárnap: reggel 7 órakor délelőtt 9 és 11 órakor valamint este 18 órakor.

December 5 – én kedden, este: 17 órától BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről. A beszélgetés a Hatvany Lajos Múzeumban lesz, (Hatvan, Kossuth tér 12.) A beszélgetés témája: ISTEN MEGŐRZI AZOKAT, AKIK BÍZNAK BENNE…

December 18–ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni. Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak! „Adj egy kis csomag szeretetet”

A Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, mivel jelenleg nagyon kevés a vérkészlet. Helye: a Hatvan Kórház Szakrendelő földszintje. Időpont: 2017. december 5-én, 9 – 12 óráig!

Elkészültek az ADVENTI ELMÉLKEDÉSEK, IGÉK! Dr. Nagy Viola és férje Zoltán készítették,hálásan köszönjük Nekik!

Az első áldozó és a bérmálkozó fiatalok szüleinek a megbeszélés lesz 2017. december 10 – én, advent 2. vasárnapján 9 órai szentmise után a templomban.  A 3. osztályos gyermekek és az általános Iskolát elvégzett gyermekek szüleit, és a fiatalokat várjuk erre a megbeszélésre! Kérjük a szülőket, fiatalokat, vegyenek részt a megbeszélésen! Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­