Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma ADVENT 2. vasárnapja van.

Ma az első áldozó és a bérmálkozó fiatalok szüleinek lesz megbeszélés a 9 órai szentmise után, itt a templomban. Kérjük a szülőket, fiatalokat, vegyenek részt a megbeszélésen! Íróeszközt mindenki hozzon magával!

Adventben, hétköznapokon reggel 6 órakor tartjuk a roráté szentmiséket. Szombaton reggel nincs hajnali szentmise, csak este 18 órakor.

December 13 – án, (szerdán) este 17 órától - 17: 45 óráig FATIMAI IMAÓRA LESZ, melyet az Imacsoport vezet.

December 14 – én csütörtökön, kezdődik a Szent Család kilenced.  Az első Szent Család imaórát közösen tartják a hívek itt a templomban, 17 órától – 18 óráig. A többi napokon mindig más családnál végzik a kilencedet a hívek.

December 18–ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni. Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak!  „Adj egy kis csomag szeretetet!”

A Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, mivel jelenleg nagyon kevés a vérkészlet. Helye: a Hatvan Kórház Szakrendelő földszint, időpont:2017. december 12 – én  9: 00 – 12: 00 óráig

 Elkészültek Advent második hetére az ADVENTI IGÉK!

A LELKI NAP december 20 – án SZERDA este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra.   Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt és végezzék el szentgyónásukat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­