Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma ADVENT 3. vasárnapja van.

Adventben, hétköznapokon reggel 6 órakor tartjuk a roráté szentmiséket. Pénteken reggel 6 órakor lesz az utolsó hajnali szentmise.

December 18–ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak! „Adj egy kis csomag szeretetet”

A bejelentett betegek karácsonyi gyóntatására december 19 – én KEDDEN, de. 10 órától kerül sor. Aki szeretné még bejelenteni beteg hozzátartozóját, az megteheti a sekrestyében, vagy a plébánia irodán.

A LELKI NAP 20 – án SZERDÁN este 18 órakor lesz. Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra.  Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

Advent 4. vasárnapján, tehát a jövő vasárnap szentmisék 7 órakor, 9 órakor és 11 órakor lesznek.  Délután 15 órakor PÁSZTORJÁTÉK lesz a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves Testvérünket!

Éjjel 23: 30 – órától KARÁCSONYI KÉSZÜLET, ÁHÍTAT LESZ az ÉNEKKARUNK szolgálatával. Éjfélkor ÜNNEPI SZENTMISE lesz Jézus születésének tiszteletére.

A képek 2016-ban készültek!Hétfőn, Karácsony szent napján, és másnapján, kedden, a vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék (reggel 7 órakor, délelőtt 9 és 11 órakor, este 18 órakor).

A mai vasárnap minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­