Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

MA SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA VAN. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevele (A megfogant élet védelme címmel) ITT olvasható!

December 31 – én kedden, Szilveszter napja, az év utolsó napja lesz. Szentmise este 18 órakor lesz.  Az év utolsó napján is adjunk hálát Istennek! A szentmisén éves beszámoló lesz, majd a szentáldozás után TE DEUM énekkel adunk hálát Istennek a 2019. évért.

Január 1 – én, az Újév első napján, Szűz Mária Isten Anyjáról emlékezünk meg. Szentmisék reggel 7 órakor, délelőtt 9 és 11 órakor és este 18 órakor lesznek.

Január 1 – én, délután 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tart az IMACSOPORT.

Csütörtökön este 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a KARÁCSONYI ZSOLOZSMA IMAFÜZETÉBŐL), majd SZENTMISE lesz.

Köszönjük mindazoknak a híveknek, akik felajánlották karácsonyfájukat templomunknak!  Köszönjük a segítségét azoknak is, akik időt és fáradságot nem kímélve segítettek a fenyőfák összeszedésében, és beállításában, és a templom takarításban, díszítésében. Kívánjuk, hogy a jó Isten, az Ő házára fordított munkát, és adományt bőségesen jutalmazza meg!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­