Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

NAGYBÖJTI 5. VASÁRNAP

Nagyböjt 5. vasárnapján, -a mai vasárnapon - a 11 órai szentmisén lehet a betegek kenetét felvenni a betegeknek, időseknek.

Március 25- én, szerdán lesz Gyümölcsoltó Boldogasszony  ünnepe. Az ünnepre való tekintettel, szentmise reggel 7 órakor és este 6  órakor lesz.

Csütörtök este  17.30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

Pénteken (március 27-én)  a Vak Bottyán János Középiskola  Hatvan és vonzáskörzetéből bejáró diákjainak  lesz LELKI NAPJA templomunkban. A lelki nap de. 9 órakor szentmisével kezdődik, melyre szeretettel várjuk a híveket!

A nagyböjtben vegyünk részt és végezzünk keresztúti ájtatosságokat. Keresztút minden pénteken, este 17: 30 órakor kezdődik.

A jövő vasárnap Virágvasárnap lesz.   A 11 órai szentmisén barkaszentelést végzünk, majd az Énekkar énekli a Passiót.

Szentszék kérésére nagyböjtben világszerte gyűjtést tartanak a katolikus templomokban a nehéz helyzetben lévő szentföldi keresztények javára.  Mi a jövő vasárnap, Virágvasárnap, adakozunk e célra.

Hirdetjük, hogy Nagyhétfőn lesz azoknak a betegnek a meglátogatása, akik húsvétra még nem végezték el a szentgyónásukat. Akik még nem jelezték, hogy igényelnék a szentgyónást, kérjük, hogy jelezzék telefonon, vagy a sekrestyében.

Nagykedden, március 31 – én, este 18: 00 órától, Lelki napot tartunk.  Tisztítsuk meg bűneinktől lelkünket, hogy boldogabb Húsvétunk legyen!

Az Elsőáldozók szüleinek tartunk megbeszélést március 29–én, a jövő vasárnap de. 10 órakor, itt a templomban.   Kérjük a szülőket, vegyenek részt a megbeszélésen!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!   Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­