Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Urunk mennybemenetelének az ünnepe.

Képek az első áldozói szentmiséről  >>>

Május hónapban, minden hétköznap este fél 7 órától kezdődnek a májusi litániák.  Csütörtök esténként 18 órától van litánia majd utána szentmise.  Szombaton és vasárnap pedig este: 17. 30 (fél 6) órától kezdődnek a litániák.

Csütörtök este 18 órától Májusi litániát tartunk, majd SZENTMISE lesz.

Pénteken este az Egyháztanács ülést tartott a plébánián.  A Testület jóváhagyta, templomi orgonánk megépítéséhez a szükséges tervek elkészítését, ugyanis e nélkül, nem tudunk pályázatokat beadni.  Megbeszéltük a Pünkösd vasárnap, a Kossuth téren, délután 15 órakor kezdődő Keresztény Fesztivál szervezését. Ezt a szervezést, az Egyháztanács Kulturális Rendezvényekért Felelős Csoportja, Ádám Éva képviselőasszony vezetésével szervezi. Kérünk mindenkit, hogy az idejét úgy ossza be, hogy részt tudjon venni ezen a pünkösdi ünnepen.  A részletes program, a plakáton olvasható!

Megbeszéltük a közelgő, június 7-i, Úrnapja megszervezését is.  Úrnapján, a négy oltárt reggel: 6 órától díszítik. A díszítéshez, kérjük a Hívek segítségét. Az ünnepi szentmise de: 9 órakor kezdődik. A körmenet kb. ¾ 10 órakor.  Kérünk az idei és az elmúlt évek elsőáldozóit, minden lányt, a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt, hogy gyűjtsenek virágszirmokat, amit szórni fognak az Oltáriszentség előtt. Kérjük a fiúkat is, hogy jöjjenek majd be a sekrestyébe és vegyék fel az első áldozási albát, és ők így jönnek a ministránsokkal együtt. Aki szereti Jézust, vegyen részt az Úrnapi ünnepen és körmeneten!

A Testület megbeszélte templomunk takarítását. Lesz 7 – 8 csoport, akik beosztva jönnek takarítani. Kérjük mindenkit, aki szeretne a takarításban részt venni, hogy amikor látható lesz, hogy kik a csoportvezetők jelentkezzenek náluk! Azt, hogy kik a soros takarítók, fogjuk hirdetni minden vasárnap!

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­