Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma Szentháromság vasárnapja van.

Anyák napi műsor a Szent Erzsébet Otthonban >>>

Képek a múlt heti Keresztény Fesztiválról >>>

 

A jövő vasárnap, június 7-én, ÚRNAPJA, Jézus szent Testének és Vérének lesz az ünnepe.  

 Az ünnepi szentmise, de.  9 órakor kezdődik, majd körmenet lesz. EZEN A NAPON a délelőtti 11 órai szentmise a körmenet miatt elmarad!  Az úrnapi körmenet a szokott útvonalon fog elhaladni.  Az első oltárt a képviselőtestület és családtagjaik készítik, a másodikat az énekkar, a harmadikat a hittanos gyermekek és szüleik, a negyediket az imacsoport tagjai készítsék el.   Kérjük az elmúlt évek elsőáldozóit, minden lányt, a kicsiket és a nagyobbakat egyaránt, hogy gyűjtsenek virágszirmokat, amit szórni fognak az Oltáriszentség előtt.  Kérjük a fiúkat is, hogy jöjjenek majd be a sekrestyébe és vegyék fel az első áldozási albát, és ők így jönnek a ministránsokkal együtt.

 Aki szereti Jézust, vegyen részt az Úrnapi ünnepen, körmeneten.

Csütörtök este 18 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (az 1. hét zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

Kirándulást szervez a Karitász Csoport  2015. JÚNIUS 14 - én vasárnap délután Mátraverebély - Szentkútra autóbusszal.  Indulás Du. 13 órakor, a Plébánia mögötti térről, hazaérkezés Hatvanba, várhatóan este 18 órakor.  Részvételi díj: 1.000 Ft/fő, ministránsoknak ingyenes.   Jelentkezés a sekrestyében Varga Gábornál 2015.06.07-ig.

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­