Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma évközi 24. vasárnap van.

A héten, szeptember 14-én (hétfőn) a Szent Kereszt felmagasztalásáról, 15-én, kedden a Fájdalmas Szűzanyáról, 16-án (szerdán) Szent Kornél pápáról és Szent Ciprián püspökről emlékezünk meg.

>>> Folytatás

Szeptember 14-én hétfőn a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepére, országos imanapot hirdet, a püspökkar „Az üldözött keresztényekért és azokért, akik hazájukból elvándorolni kényszerülnek”.  Kérik a híveket, hogy aznap minden szentmisében közösen imádkozzák el, az egy iraki keresztény testvértől kapott imádságot, valamint egy Miatyánkot és egy Üdvözlégy Máriát.

Csütörtök este 17.30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz (a 4. hét zsolozsmáját imádkozzuk), majd SZENTMISÉT tartunk. Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

A tanévnyitó szentmise a jövő vasárnap szeptember 20-án délelőtt 9 órakor lesz. Kérjük a tanuló ifjúságot, tanárokat, hogy erre a szentmisére jöjjenek és közösen kérjük az elkezdődött tanévre Isten áldását, segítségét!

Az iskolai hitoktatás, minden iskolában, a kiírt időpontban elkezdődött.   A hirdetőtáblára kitett nyomtatványon olvashatóak az időpontok!

Előre hirdetjük, hogy szeptember 27-én, vasárnap de. 11 órakor tartjuk templomunk búcsúját. A szentmise után állófogadás lesz a plébánián, melyre szeretettel várjuk majd a híveket is.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­