Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma évközi 30. vasárnap van.

November elsején (vasárnap) Mindenszentek Ünnepe lesz. 

A cikk folytatódik…

 

November 1 – én a jövő vasárnap, Mindenszentek ünnepe lesz. Szentmisék reggel 7 órakor, de. 9 órakor, 11 órakor és este 18 órakor lesznek. Az esti szentmise után tartjuk, a Halottak napi megemlékezést, itt a templomban.

 

Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a megholtakért, nov. 1 – 8-ig minden nap teljes búcsút nyerhet.  Feltételek: szentgyónás, tiszta lelki állapot, szentáldozás, imádság a pápa szándékára. Akik Mindenszentek napján déltől – halottak napján éjfélig meglátogatnak egy templomot, kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel.  A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet imádkozzanak el.

 

Október 31-én, szombaton este fél 6 órától lesz a hónap utolsó Rózsafüzér imádsága.

 

Megérkeztek a 2016. évi Katolikus kézi és fali naptárak. Kapható a sekrestyében,és a plébánián.

 

Az elmúlt vasárnap, a perselyadományokat a missziók megsegítésére gyűjtöttük és küldtük el. Összesen: 105 100 Ft lett feladva. Köszönjük a testvérek nagylelkű adakozását.

 

Takarítás: 2015. november 6-án, pénteken!  A Karitász 1 csoportja, Józsáné Vali vezetésével takarítja templomunkat.   Lehet még jelentkezni a csoportjába!

 

Előre hirdetjük, hogy nov. 2-án, hétfőn, de. 10.30 órakor Halottak napi megemlékezést tartunk a temetőben, majd síremlékeket szentelünk. Aki szeretné szeretteinek új  síremlékét megszenteltetni, kérjük már most jelezze, vagy a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­