Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma Mindenszentek ünnepe van.

November 4-én Borromeo Szent Károlyról, csütörtökön Szent Imréről emlékezik meg az Egyház. 

A cikk folytatódik…

November 2 – án Halottak napja. A templomban szentmise reggel 7 órakor és 7.30-kor lesz.

Aki a temetőt ájtatos lélekkel látogatja, és legalább lélekben imádkozik a megholtakért, nov. 1 – 8-ig minden nap teljes búcsút nyerhet.  Feltételek: szentgyónás, tiszta lelki állapot, szentáldozás, imádság a pápa szándékára. Akik Mindenszentek napján déltől – halottak napján éjfélig meglátogatnak egy templomot, kápolnát, teljes búcsút nyerhetnek a szokott feltételekkel.  A látogatáskor egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet imádkozzanak el.

Csütörtök este 17.30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA IMÁDKOZÁS lesz (a 3. hét imafüzetéből), majd SZENTMISÉT tartunk. Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

Pénteken lesz a hónap első pénteke. Gondoljunk Jézusra, aki életével fizetett a szabadságunkért. Vegyünk rész a szentmisén és végezzük el a havi szentgyónásunkat!

Takarítás: 2015. november 6-án, pénteken!  A Karitász 1 csoportja, Józsáné Vali vezetésével takarítja templomunkat.   Lehet még jelentkezni a csoportjába!

November 2-án, hétfőn, de. 10.30 órakor Halottak napi megemlékezést tartunk a temetőben, majd síremlékeket szentelünk.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­