Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma évközi 33. vasárnap van.

November 19-én, csütörtökön ÁRPÁD – HÁZI SZENT ERZSÉBETRŐL emlékezik meg az Egyház.

Csütörtök este 17:30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz - az 1 hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk-, majd SZENTMISÉT tartunk.   Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

November 21-én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet - kenyereket szentelünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban lesznek kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba tegyék a helyi Karitásznak szánt adományaitokat. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra, tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek.  Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, nov. 22 – én, a jövő vasárnap, minden szentmisén, mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, a szegények részére.  Tehát a perselyadományokat is, a szegények megsegítésére kérjük!

A jövő vasárnap az Egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király vasárnapja lesz. Ezen a vasárnapon 17 órától – 17: 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­