Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma Krisztus Király vasárnapja van.

Fotók az Erzsébet kenyerek szenteléséről >>>

November 24-én, kedden a Vietnami vértanúkról emlékezik meg az Egyház.

Csütörtök este 17:30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz - a 2.hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk-, majd SZENTMISÉT tartunk.   Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

November 27-én, pénteken este 17 órától – 17:45 óráig  Szent Mónika Imaórát tart az Imaközösség.

November 21-én, a szombat esti szentmisén, Erzsébet - kenyereket szenteltünk. Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templomban lesznek kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  Az ott lévő adománykosárba tegyék a helyi Karitásznak szánt adományaitokat. Váltsuk ki ezeket a kenyereket, hogy a Karitász részére tudjunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből karácsonyra, tudjunk ajándékokat venni a szegényeknek.  Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül, nov. 22 – én, a mai vasárnap, minden szentmisén, mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, a szegények részére.  Tehát a perselyadományokat is, a szegények megsegítésére kérjük!

Krisztus Király vasárnapján (ma) 17 órától – 17: 45 óráig Szentórát tart az Imacsoport.

November 21-től  (szombattól),  de. 11 órától, 2016. január 2–ig, minden szombaton, ebédet osztunk a rászorulók részére a Plébánián. Kérjük a rászorulókat, edényt hozzanak magukkal!   Kérjük a híveket, szóljanak azoknak, akikről tudják, hogy rászorulnak egy ebédre!

A jövő vasárnap Advent 1. vasárnapja lesz.

Előre hirdetjük, hogy az Első áldozó fiatalok szüleinek a megbeszélés 2015. december 6-án, advent 2. vasárnapján a 9 órai szentmise után 10 órakor lesz, a templomban.  A 3. osztályos gyermekek szüleit várjuk, akik szeretnék, hogy a gyermekük, 2016. évben legyen első áldozó!  Kérjük a szülőket, vegyenek részt a megbeszélésen!  Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­