Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma Advent 2. vasárnapja van.

December 8-án, kedden Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe lesz.

Fotók az Erzsébet kenyerek szenteléséről >>>

Hétköznapokon reggel 6 órakor lesznek a rorate szentmisék. Szombaton reggel nincs szentmise, csak este 18 órakor. Vasárnap reggel 7 órakor, de. 9 órakor és 11 órakor, valamint este18 órakor. Csütörtökön csak reggel van szentmise, este, nincs!

Hirdetjük, hogy 2015. december 8-án 10 órakor a Váci Székesegyházban tartandó ünnepélyes szentmise keretében zárjuk le az Egyházmegyei Zsinatot, valamint ekkor nyitjuk meg, a Szentatya által meghirdetett Irgalmasság Szent Évét.  Püspök atya, szeretettel hívja és várja a papokat, az egyházközségek Híveit, az ünnepi szentmisére. 

Az Első áldozó fiatalok szüleinek a megbeszélés 2015. december 6-án, advent 2. vasárnapján a 9 órai szentmise után 10 órakor lesz, a templomban.  A 3. osztályos gyermekek szüleit várjuk, akik szeretnék, hogy a gyermekük, 2016. évben legyen első áldozó!  Kérjük a szülőket, vegyenek részt a megbeszélésen!  Íróeszközt, mindenki hozzon magával!

Takarítás december 18-án (pénteken). Az Imacsoport (Gyetván Mihályné csoportja) takarítja templomunkat.  Lehet még jelentkezni a csoportjába!

December 20-ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a  plébánia irodán lehet leadni,.  Ezzel a konkrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak!  „Adj egy kis csomag szeretetet”

 A LELKI NAP dec. 21–én hétfőn este 18 órától lesz. Kérjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra.  Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

Előre hirdetjük, hogy dec. 14 – én hétfőn, elkezdődik a Szent Család kilenced. Az első Szent Család imaórát közösen tartják a hívek itt a templomban, du. 17 órakor. A többi napokon mindig más családnál végzik a kilencedet a hívek.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

 

 

­