Berekfürdő-nyári tábor, 2019.
Éjféli mise, 2019. december 25.
Elsőáldozás, 2019.
Erzsébet kenyerek megáldása, 2019.november19.
Keresztény fesztivál a Kossuth téren
Gyertyaszentelés, 2019. február 2.
Keresztszentelés, Szőlőhegy, 2019.
Pásztorjáték, 2019.december 24.
Templombúcsú
Úrnapi szentmise és körmenet, 2019.

Ma ADVENT 4. vasárnapja van.

Ma 16 órakor a Grassalkovich Énekegyüttes karácsony előtti koncertje lesz templomunkban, majd Horváth Richárd polgármester úr, meggyújtja a város adventi koszorújának negyedik gyertyáját a Főtéren.

A LELKI NAP december 21 – én, hétfőn este 18 órakor lesz. Kéjük az ifjúságot és a felnőtteket, hogy jöjjenek el erre a Lelki napra.  Akik nem végzik el a Lelki napon a szentgyónásuk, azok találjanak megfelelő időt a szentmisék előtt, és végezzék el szentgyónásukat!

A bejelentett betegek karácsonyi gyóntatására december 21 – én (hétfőn), és december 22 – én (kedden), de. 10 órától kerül sor.

Az utolsó Roráte szentmise szerda reggel 6 órakor lesz.

CSÜTÖRTÖKÖN, Ádám és Éva napján reggel már nincs hajnali szentmise! Délután 15 órakor PÁSZTORJÁTÉK lesz a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves Testvérünket!

Csütörtök éjjel 23: 15 órától, KARÁCSONYI KÉSZÜLET, ÁHÍTAT az ÉNEKKARUNK szolgálatával.

Éjfélkor ÜNNEPI SZENTMISE lesz Jézus születésének tiszteletére.

PÉNTEKEN, Karácsony szent napján, és másnapján, szombaton, a vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék. (7. 9. 11 és 18 órakor)

Köszönjük a karitásznak adott élelmiszereket!  A Karitász csoport, elkészítette a csomagokat, és már osszák is a rászorulóknak!

A szegények, rászorulók részére a Karitász csoportunk még, dec. 24 - én csütörtökön is, 12 órától – 13 óráig ebédet oszt a Plébánián.  Mivel az ebéd elvihető, szíveskedjen mindenki hozni magával olyan edényt, amelyben haza tudja vinni az ebédet!

Elkészült Egyházközségünk karácsonyi újságja. A hátsó újságos asztalnál van kitéve. Elérhető az internetes honlapunkon is!

Ma minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

Kedves Mindnyájuknak kívánunk jó lelki felkészülést Karácsonyra!

­