HIRDETÉS, 2018. június 10.

MA ÉVKÖZI 10. VASÁRNAP VAN.

Június 11 – én hétfőn: Szent Barnabás apostolról, 13 – án szerdán: PÁDUAI SZENT ANTALRÓL, 15 – én pénteken: Árpád - házi Boldog Jolán szerzetesnőről emlékezik meg az Egyház.

Szerdán, június 13 – án délután 17: 30 órakor LILIOMSZENTELÉST TARTUNK, majd megáldjuk a gyermekeket, édesanyákat és nagymamákat. Majd 18 órától, FATIMAI IMAÓRÁT tartunk, melyet az Imacsoport végez.

Csütörtökön 18 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a 2. hét zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

Június 16 - án, szombaton, 10 órakor a Váci Székesegyházban, Dr. Beer Miklós megyéspüspök pappá szenteli: Kovács Zsoltot és Torma Zsolt Joelt.  Állandó diakónussá szenteli Bakos Pétert, Kiss Balázst, Katona Pált, Simon Zoltánt, Szakali Tibort, valamint Ferencz Zoltán Józsefet. Átmeneti diakónus lesz Bógár Zsolt.

Kirándulás külön autóbusszal Budapestre, 2018. június 24 - én, vasárnap. Indulás 12: 30 órakor Kossuth térről.

Program: 

- Országház megtekintése 

– Mátyás templom meglátogatása és

- szentmise.

Hazaérkezés várhatóan 20 óra körül. Részvételi díjak: ministránsoknak ingyenes, 6 év alatt   1.100 Ft, 24 év alatt 2.200 Ft, felnőtteknek 3.500 Ft. Jelentkezés: Templom - Sekrestye és a Plébánián, irodai időben (a férőhelyek  számáig)!

Köszönjük a Képviselő Testület tagjainak és mindazok munkáját, akik szebbé tették az elmúlt félév ünnepeit!  Gondolunk itt még a sekrestyés úrra, karnagy úrra, énekkarra, az akolitusokra, ministránsokra, a díszítő, és a templomtakarító testvérekre is. Köszönjük, mindazoknak a híveknek, akik segítettek! Köszönjük a segítségét az első áldozók szüleinek, külön azoknak, akik időt és fáradságot nem kímélve segítettek az első áldozás megrendezésében. Köszönjük, mindazoknak a híveknek, akik ebben a félévben befizették már az egyházi hozzájárulásukat. Akik eddig még nem fizették be a hozzájárulásukat, kérjük tisztelettel a befizetést!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!