HIRDETÉS, 2018. október 14.

MA ÉVKÖZI 28. VASÁRNAP VAN.

Október 17-én (szerdán) Antiochiai Szent Ignác püspökről, 18 – án, csütörtökön: Szent Lukács evangélistáról emlékezik meg az Egyház.

Október hónapban, minden este fél 6 órától kezdődik a Rózsafüzér.

Csütörtökön 17: 30 órától a RÓZSAFŰZÉRT imádkozzuk, majd SZENTMISÉT tartunk.

A Bérmálkozóknak az oktatás és próba október 21- én, a jövő vasárnap délelőtt 10 órakor lesz a templomban.

A jövő vasárnap Missziós vasárnap lesz. A szentmisék perselyadományait a missziók megsegítésére gyűjtjük és küldjük el.  Szeretettel kérjük a Testvérek nagylelkű támogatását!

Október 28 – án lesz templomunk, plébániánk felszentelésének, megáldásának 4. éves évfordulója, és a bérmálás.  AZ ÜNNEPI SZENTMISE DE. 10:30 ÓRAKOR LESZ, MELYET DR. BEER MIKLÓS MEGYÉSPÜSPÖK ÚR FOG CELEBRÁLNI.  Erre az ünnepi találkozóra meghívtuk a városunk vezetőit, testületi tagjait, a különböző szervek, szervezetek, hivatalok, az iskolák vezetőit. Hívjuk Egyházközségünk Testületi tagjait és ezúton hívunk minden Kedves Testvért.  A szentmise és a szertartás után, állófogadás lesz a Plébánián, melyre szeretettel várjuk majd a gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket egyaránt!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!