HIRDETÉS, 2018. október 21.

MA ÉVKÖZI 29. VASÁRNAP, MISSZIÓS VASÁRNAP VAN.

A mai vasárnap a szentmisék perselyadományait a missziók megsegítésére gyűjtjük, és küldjük el. Szeretettel kérjük a testvérek nagylelkű támogatását.

Október 23–án (kedden) Kapisztrán Szent Jánosról, 25-én (csütörtökön) Szent Mór püspökről emlékezünk meg.

Október hónapban, minden este fél 6 órától kezdődik a Rózsafüzér. Ebben a hónapban még nagyobb áhítattal végezzük a Rózsafüzér imádságunkat.

Csütörtökön fél 6 órától a RÓZSAFŰZÉRT imádkozzuk, majd SZENTMISÉT tartunk.

A bérmálkozó FIATALOKNAK, SZÜLEINEK, CSALÁDTAGOKNAK, BÉRMASZÜLŐKNEK szombaton, október 27 – én de. 10 órakor kezdődik a GYÓNTATÁS a templomban. Kérjük minden bérmálkozó fiatal megjelenését!

Jövő vasárnap a bérmálkozás miatt ELMARAD a 9 órai szentmise!

Előre hirdetjük, hogy HALOTTAK NAPJÁN, november 2–án, pénteken, de. 10:30 órakor, Halottak napi megemlékezést tartunk a temetőben, majd síremlékeket szentelünk. Aki szeretné szeretteinek új síremlékét megszenteltetni, kérjük, már most jelezze, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

Október 28 – án lesz templomunk, plébániánk felszentelésének, megáldásának 4. éves évfordulója, és a bérmálás.  AZ ÜNNEPI SZENTMISE DE. 10:30 ÓRAKOR LESZ, MELYET DR. BEER MIKLÓS MEGYÉSPÜSPÖK ÚR FOG CELEBRÁLNI.  Erre az ünnepi találkozóra meghívtuk a városunk vezetőit, testületi tagjait, a különböző szervek, szervezetek, hivatalok, az iskolák vezetőit. Hívjuk Egyházközségünk Testületi tagjait és ezúton hívunk minden Kedves Testvért.  A szentmise és a szertartás után, állófogadás lesz a Plébánián, melyre szeretettel várjuk majd a gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket egyaránt!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!