HIRDETÉS, 2019. január 13.

Ma URUNK MEGKERESZTELKEDÉSÉNEK ünnepe van.

Január 8–án Remete Szent Pálról, 17-én Szent Antal apátról, 18-án Árpád-házi Szent Margitról emlékezik meg az egyház.

Csütörtökön este 5 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (az 1.hét IMAFÜZETÉBŐL), majd SZENTMISÉT tartunk.

Az elsőáldozók szüleinek tartunk megbeszélést 2019. január 13 – án, a 9 órai szentmise után a templomban.  Kérjük a szülőket, vegyenek részt a megbeszélésen!

Előre hirdetjük, hogy január 20 – án vasárnap tartjuk Szent Sebestyén ünnepét, városunk fogadalmi napját, és emlékezünk meg Boldog Meszlényi Zoltán vértanú püspökről is. Ezen a napon de. 11 órakor lesz az ünnepi szentmise. A szentmisén közösen adjunk hálát Istennek, hogy megszüntette a pestist, és imádkozzunk együtt!

Január 26 – án, szombat este 18 órától - éjfélig Egyházközségi farsangi bált tartunk, a Grassalkovich - kastély udvarán álló Nagy Endre Rendezvényteremben. Jelmezversenyt is rendezünk! Lesz még, játszóház, és persze tombola. A tombolához nyeremények felajánlását várjuk!  Az adományokat, a plébánia irodájában lehet leadni, legkésőbb január 23–ig, szerdáig, vagy január 26 – án Ádám Éva szervező asszonynál is le lehet adni (Nem kell feltétlenül vásárolni, nézzünk szét otthon a lakásban!). Jól bevált szokás szerint az ételről, italról mindenki ízlésének megfelelően gondoskodjék, hozzon magával, de gondoljunk azokra is, akik nem tudnak hozni magukkal. Lesz majd egy közös asztal, és aki tud, tegyen majd erre a közös asztalra abból, amit szán a közösbe.  Belépőjegyek nincsenek! Szeretettel várjuk a szülőket, testvéreket, nagyszülőket, a barátokat, tanárokat és kedves Mindnyájukat! Legyen egy este, ahol mindenki jól érzi magát!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!