HIRDETÉS, 2019. január 20.

Ma évközi 2. vasárnap, Szent Sebestyén ünnepe, városunk fogadalmi napja van. A mai nappal megkezdődik az ÖKUMENIKUS IMAHÉT.

Január 21- én (hétfőn) Szent Ágnesről, 22 – én (kedden) Boldog Batthyány Strattmann Lászlóról, 24 –én (csütörtökön) Szalézi Szent Ferenc püspökről, 25–én (pénteken) Szent Pál apostol megtéréséről, 26–án (szombaton) Szent Timóteus és Titusz püspökökről emlékezik meg az Egyház.

A közös Ökumenikus összejövetelünk 2019 január22–én, kedden este 18 órakor lesz az újhatvani templomban, melyre szeretettel várnak minket a testvérek. Imádkozzunk az egységért!

Csütörtökön este 5 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a 2.hét IMAFÜZETÉBŐL), majd SZENTMISÉT tartunk.

Január 26 – án, szombat este 18 órától - éjfélig Egyházközségi farsangi bált tartunk, a Grassalkovich - kastély udvarán álló Nagy Endre Rendezvényteremben. Jelmezversenyt is rendezünk! Lesz még, játszóház, és persze tombola. A tombolához nyeremények felajánlását várjuk!  Az adományokat, a plébánia irodájában lehet leadni, legkésőbb január 23–ig, szerdáig, vagy január 26 – án Ádám Éva szervező asszonynál is le lehet adni (Nem kell feltétlenül vásárolni, nézzünk szét otthon a lakásban!). A zenét Kepes Iván szolgáltatja.Jól bevált szokás szerint az ételről, italról mindenki ízlésének megfelelően gondoskodjék, hozzon magával, de gondoljunk azokra is, akik nem tudnak hozni magukkal. Lesz majd egy közös asztal, és aki tud, tegyen majd erre a közös asztalra abból, amit szán a közösbe.  Belépőjegyek nincsenek! Szeretettel várjuk a szülőket, testvéreket, nagyszülőket, a barátokat, tanárokat és kedves Mindnyájukat! Legyen egy este, ahol mindenki jól érzi magát!

Január 27-én (vasárnap) 17 órától 17:45 óráig a Szent Mónika Imaközösség imaórája lesz.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!