HIRDETÉS, 2019. január 27.

MA ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP VAN.

Január 28–án (hétfőn) Aquinói Szent Tamásról, 31 – én (csütörtökön) Bosco Szent Jánosról, február 2 – án (szombaton) Urunk bemutatásáról emlékezik meg az Egyház.

Csütörtök este 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a 3. hét zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

Szombaton Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, csak este 18 órakor lesz szentmise!  Az esti szentmisén lesz a gyertyaszentelés és az elsőáldozók bemutatása. Gyertyát mindenki hozzon magával!

A jövő vasárnap, Szent Balázs püspökre emlékezve, a szentmisék végén Balázs áldásban lehet részesülni!

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik az EGYHÁZKÖZSÉGI FARSANGI BÁLT előkészítették, megrendezték. Köszönjük mindazoknak, akik eljöttek! Ez az összejövetel is szép jele volt, a közösségünk megmaradásának, összekovácsolódásának. A gondjainkban, bajainkban az együttlét öröme volt az, amely megmutatta, nem vagyunk egyedül. Tudtunk örülni egymásnak.

Előre hirdetjük, hogy február 6–án, szerdán este TESTÜLETI ÜLÉS lesz a plébánián. Az ülés témája: a 2018. évi számadás és a 2019. évi költségvetés megbeszélése. Kérjük a Testületi Tagok megjelenését!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!