HIRDETÉS,2019.március 17.

MA NAGYBÖJT 2. VASÁRNAPJA VAN.

Hétfő este 18 órakor + Pálos Frigyes prépost úrért tartunk gyászmisét. Temetése szerdán délelőtt 11 órakor lesz a váci Székesegyházban. Autóbusz indul szerda délelőtt 9 órakor az Önkormányzat előtti parkolóból. Az autóbuszra a sekrestyében lehet feliratkozni kedd reggelig!

Kedden Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária Jegyesének lesz az ünnepe.

Csütörtökön 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből), majd SZENTMISE lesz.

A nagyböjtben vegyünk részt keresztúton és végezzünk keresztúti ájtatosságokat. A keresztút minden pénteken este 17: 30 órakor kezdődik. A keresztutat a Karitász csoport tagjai vezetik.

Az idei esztendőben is rendelkezhetünk adónk egy részéről. Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a MAGYAR KATOLIKUS EGYHÁZNAK. Technikai száma:  0 0 1 1.
A másik 1% százalék felajánlására figyelmükbe ajánljuk a SZENT ERZSÉBET IDŐSEK OTTHONA ALAPÍTVÁNYT. Alapítványunk adószáma:  1 9 1 3 6 8 0 2 - 1 - 1 0.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!