HIRDETÉS, 2019. március 24.

MA NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA VAN.

Csütörtökön 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből), majd SZENTMISE lesz.

Március 25 – én (hétfőn) Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe lesz.  Szentmise reggel 7 órakor lesz.

Szerdán, március 27 – én, du. 17: 30 órától – 18:15 óráig a Szent Mónika Imaközösség imaórája lesz, melyet az Imacsoport végez.

A nagyböjtben vegyünk részt keresztúton és végezzünk keresztúti ájtatosságokat. A keresztút pénteken 17: 30 órakor kezdődik.  Ezen a héten a keresztúti elmélkedéseket a hittanosok vezetik.

Előre hirdetjük, hogy az új Feszület megszentelése április 5 – én, pénteken du. 16 órakor lesz, és ugyanezen a napon, ott tartjuk a Keresztutat is, melyet az Imacsoport vezet. Helyszín: Harang utca végén. (GPS: 47°40'41.3"N 19°41'58.3"E, 47.678125, 19.699535)

A legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet csodája valósul meg közöttünk. Tudjuk, hogy a katolikus családok is nehéz helyzetben vannak, és anyagi gondokkal küzdenek, mégis, buzdítjuk a Testvéreket, arra, hogy szerény lehetőségeikhez mérten tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához, március 25–től – április 15 - ig. Adományaikat a karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Így tudjuk segíteni a szegény családokat azokkal a segélycsomagokkal, amelyeket a hívek adományaiból juttattunk el a rászorulókhoz. Köszönjük a felajánlott adományokat!

Március 31 – én, a jövő vasárnap óraállítás lesz! Egy órával előbbre kell állítani az órákat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!