HIRDETÉS, 2019. március 31.

MA NAGYBÖJT 4. VASÁRNAPJA. VAN.

Csütörtökön 17: 30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk (a Nagyböjti idő zsolozsmájának imafüzetéből), majd SZENTMISE lesz.

A nagyböjtben vegyünk részt keresztúti ájtatosságon.  Az új feszület megszentelése április 5 – én (pénteken), du. 16 órakor lesz, a Harang utca végén, a Hegyen. Ugyanezen a napon ott tartjuk a Keresztutat is, melyet az Imacsoport vezet.

A legkisebb adománnyal is a felebaráti szeretet csodája valósul meg közöttünk. Tudjuk, hogy a katolikus családok is nehéz helyzetben vannak, és anyagi gondokkal küzdenek, mégis, buzdítjuk a Testvéreket, arra, hogy szerény lehetőségeikhez mérten tartós élelmiszerrel járuljanak hozzá a Katolikus Egyház segélyakciójához, március 25 –től április 15 - ig. Adományaikat a karitász juttatja majd el a rászorulókhoz. Így tudjuk segíteni a szegény családokat azokkal a segélycsomagokkal, amelyeket a hívek adományaiból juttattunk el a rászorulókhoz. Köszönjük a felajánlott adományokat!

A jövő vasárnap, nagyböjt 5. vasárnapján, április 7-én, a 11 órai szentmisén lehet a betegek kenetét felvenni, a betegeknek, időseknek.  Előtte, akinek szükséges, végezze el a szentgyónását!

Szentszék kérésére nagyböjtben világszerte gyűjtést tartanak a katolikus templomokban a Közel – Keleten nehéz helyzetben élő szentföldi keresztények javára.  Mi a jövő vasárnap, adakozzunk e célra.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!