Húsvéti hírlevél

2019. április 21.

MA HÚSVÉT VASÁRNAP VAN.

Holnap, Húsvéthétfőn a szentmisék reggel 7 órakor, délelőtt 9 órakor és este 18 órakor lesznek.

Csütörtökön 17:30 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a Húsvéti idő zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

Szombaton, április 27 – én, du. 17 órától – 17:45 óráig a Szent Mónika Imaközösség imaórája lesz, melyet az Imacsoport végez.

A jövő vasárnap Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz. A jövő vasárnap emlékezünk meg a 11 órai szentmisén Szent Adalbert püspök vértanúról, templomunk védőszentjéről. A szentmise után tartjuk a BÚZASZENTELÉST!  Du. 17 órától- 17: 45 óráig a Jézus Szíve Családja tart Imaórát.

Április 28 – án, a jövő vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik az első áldozók oktatása a templomban.

Hálás köszönetet mondunk mindazoknak, akik a Húsvét méltó megünneplését előkészítették, takarítással, díszítéssel, szentsír készítéssel. Külön köszönet az ilyenkor nagy feladatot ellátó sekrestyés úrnak. Köszönjük a karnagy úrnak, az énekkarnak, az akolitusoknak, a ministránsoknak, a kedves híveknek, ezt a szent három napot! Köszönjük, hogy felkészült, összeszedett lélekkel voltak jelen.

Húsvét alkalmából, Áldott, Békés, Szent Ünnepeket kívánunk a kedves híveknek és Családtagjaiknak! 

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!