Heti hírlevél - 2019. június 23.

MA ÚRNAPJA VAN, JÉZUS SZENT TESTÉNEK ÉS VÉRÉNEK AZ  ÜNNEPE.

Június 24 – én (hétfőn) Keresztelő Szt. János születéséről, 27– én (csütörtökön) Szent László királyról, 28 – án (pénteken) JÉZUS SZENT SZÍVÉRŐL, 29 – én, (szombaton) Szent PÉTER és PÁL apostolokról emlékezünk meg.

Csütörtökön 18 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, ZSOLOZSMÁT imádkozunk, (a 4. hét zsolozsmájának imafüzetéből) majd SZENTMISE lesz.

A XV. VÁCI EGYHÁZMEGYEI TALÁLKOZÓ 2019. június 29 – én, szombaton lesz. Helyszín: KÓKA (Szent Máté evangélista plébániatemplom: 2243 Kossuth Lajos u. 63.) A találkozó reggel 8 órakor regisztrációval kezdődik, majd a nap folyamán, több helyszínen előadásokat hallgathatnak meg az ide érkezők.  Délután 16 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, a felállított nagysátorban.  A találkozóra, szeretettel várnak mindnyájunkat!

Minden évben megtartjuk a péterfillérek gyűjtését. Idén a JÖVŐ vasárnap gyűjtünk minden szentmisén.  Ezt a gyűjtést a Szentatya, karitatív tevékenységre fordítja.  A péterfillérek gyűjtése, a testvéreink szükségleteire való odafigyelésnek is a jele. Adományainkat, a jó Isten fizesse többszörösen vissza!

A váci Székesegyházban szentmise keretében Beer Miklós váci megyéspüspök úr, áldozópapot és diakónusokat szentelt. A mi közösségünk tagját, Ondi Alexet is diakónussá szentelte. Imádkozzunk értük és kérjük számukra az Isten áldását!  Imádkozzunk hivatásokért is!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!