Heti hírlevél, szeptember 8.

MA ÉVKÖZI 23. VASÁRNAP VAN.

Szeptember 12-én (csütörtökön) Szűz Mária Nevéről, 13 – án (pénteken): Aranyszájú Szent János püspökről, 14-én (szombaton): a Szent Kereszt felmagasztalásáról emlékezünk meg.

Csütörtökön este 18 órától SZENTSÉGIMÁDÁST tartunk, majd ZSOLOZSMÁT IMÁDKOZUNK (a 3. hét ZSOLOZSMÁJÁNAK imafüzetéből), majd SZENTMISÉT tartunk. Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

Hidász Ferenc ferences szerzetes  atya kötetbemutatója lesz Szedő Dénes ferences szerzetes atyáról (1902–1983) aki az 50-es években egy rövid ideig itt lakott és szolgált Hatvanban.  A kötetbemutatón, Kocsis István ny. könyvtárigazgató beszélget Hidász Ferenc ferences szerzetes atyával, Szedő Dénes életéről és munkásságáról. A könyvbemutató szeptember 12 - én csütörtök este, 18 órakor lesz az Ady Endre Könyvtárban, (Hatvan, Radnóti tér 2.)

Szeptember 13 – án, pénteken 17 órától – 18 óráig FATIMAI IMAÓRA lesz, melyet az Imacsoport vezet.

A tanévnyitó szentmise, a jövő vasárnap, szeptember 15 – én, de. 9 órakor lesz. Kérjük a tanuló ifjúságot, tanárokat, hogy erre a szentmisére jöjjenek el és közösen kérjük az elkezdődött tanévre Isten áldását, segítségét!

Szeptember 29 – én, vasárnap, de. 10: 30 órakor tartjuk templomunk búcsúját. A szentmise után állófogadás lesz a plébánián, melyre szeretettel várjuk a Testületi Tagokat, az intézmények vezetőit, az ifjúságot és a kedves híveket! Az állófogadásra szeretettel kérünk és várunk étel –, és ital felajánlásokat, ezeket kérjük, egyeztessék előre Ádám Éva szervező asszonnyal! Előre is köszönjük az adományokat!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!